Bergsprängning i Roslagen

Roslagen är utan tvekan ett av Sveriges vackraste kustområden. Skärgården och öarna är bland det finaste man kan se. Har du en tomt och planerar du att bygga en villa i Roslagen kommer du med stor sannolikhet att behöva göra en bergsprängning.

Det är här vi kommer in. Tack vare vår långa erfarenhet inom området och kunskap garanterar vi att du får ett välutfört jobb.

Vissa delar av Roslagen är tätbebyggda och kräver hänsynstagande gentemot närområdet. Anlitar du oss kan du vara säker på att vi håller oss under de tillåtna vibrationsnivåerna och kommer inte att störa dina grannar.

 

Den rätta kunskapen och de rätta verktygen

En bergsprängning kräver stor kunskap och de rätta verktygen. Vi arbetar bara med förstklassigt maskineri och med de skickligaste och mest erfarna medarbetarna. Resultatet blir många nöjda kunder som gärna återkommer till oss.

Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund. Ring eller skriv till oss om du har en specifik fråga. Det allra bästa vore att boka ett möte där vi kan diskutera ditt projekt och anpassa vår offert efter dina önskemål och behov.

Vi nöjer oss inte med halvdana jobb utan strävar efter bästa resultat! Se för dig själv! Boka ett möte idag.